İlçe Haberleri

İlçe Haberleri Haberleri

Şahinbey’e 210 konut daha

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya'ya yapılan 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Degirmiçem Muhtarı Oya Yazgan'ın acılı günü

Gaziantep Şehitkamil Belediyesine bağlı Değirmiçem Mahalle Muhtarı Oya Yazgan'ın kızı Ebru Yazgan vefat etmiştir.

Araban Belediyesi arazi yollarındaki çalışmalarını sürdürüyor

Araban Belediyesi, Araban Ovası'ndaki Arazi Yollarında Haziran ayında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 15 kilometresi tamamlanan arazi yollarında, 15 kilometrelik alanda daha çalışma başlattı.

Araban’da beyaz altının hasadı başladı

Gaziantep'in Araban ilçesinde beyaz altın olarak tabir edilen ve 15 bin dönümlük alanda ekili bulunan pamuk hasadına başlandı.

Araban’da EBA TV izleyemeyen 15 öğrencinin yardımına kaymakamlık yetişti

Araban Kaymakamlığı, evinde televizyonu olmadığı için EBA TV programlarına ulaşamayan 15 öğrenciye LCD televizyon hediye etti.

Korona döneminde sosyal mesafeli kır nikahlarına yoğun ilgi

Şahinbey Belediyesinin bu yıl başlatmış olduğu sosyal mesafeli kır nikahı konseptine ilgi ve talep her geçen gün artıyor.

Şahinbey belediyesi Nurdağı’na da hizmet götürecek

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nurdağı İlçesi'nin sokak ve caddelerindeki asfalt ihtiyacını karşılamak için Nurdağı Belediyesi ile protokol imzaladı.

Özgürlük sosyal tesisi yenileniyor

Şehitkamil Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan ve ihtiyaca nitelikli biçimde cevap veremeyen Özgürlük Sosyal Tesisinde bakım ve onarım çalışması başlattı. Kısa süre içerisinde tekrar hizmete sunulacak olan Özgürlük Sosyal Tesisi, daha nitelikli bir şekilde hizmet sunacak.

Oğuzeli Belediye'sinden Azerbaycan'a destek paylaşımı

Azerbaycan ile Ermenistan arasında Dağlık Karabağ sorunu nedeniyle yıllardır süren gerilim dün sıcak çatışmaya dönüştü.

Topuklu ayakkabılarını çıkardı ipe patlıcan dizdi

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinin ilk bayan kaymakamı Büşra Uçar, ilçede yaptığı incelemelerde patlıcan, biber ve kabak oyan kadınları görünce topuklu ayakkabılarını çıkararak, ipe patlıcan dizdi.

Oğuzeli'nin yeni kaymakamı görevine başladı

Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile 14.09.2020 tarihinde ilçedeki görevine başlamıştır.

Beykent mahallesinde yeni açılan yollar asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesinde yeni imara açılan bölgelerde yürütülen yol açma ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, asfalt dökümüne başlandı.

Esentepe Sosyal Tesis inşaatında sona gelindi

Araban İlçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru tarafından temeli atılarak, Esentepe kırsal mahallesinde yapımına başlanan modern sosyal tesis inşaatında sona gelindi.

Doğru Araban’ın sorunları için Cumhurbaşkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'ye yeni katılan belediye başkanları ile görüştüğü toplantıda Araban ilçe Belediye Başkanı Hasan Doğru, ilçenin kalkınmasında öncelikli olan talepleri anlatıp, destek istedi.

Araban Kaymakamlığından ihtiyaç sahiplerine sosyal market projesi

Araban Kaymakamlığının, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz sağlıklı ve daha kaliteli gıda yardımları yapmak için hayata geçirdiği sosyal marketin açılışı Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından yapıldı.

Araban Kaymakamlığı yetim ve öksüzlerin yüzünü güldürdü

Araban Kaymakamlığı 14 yetim ve öksüz çocuğa çocuk odası takımı ve bilgisayar hediye etti.

Şahinbey Belediyesinden Geylani Mahallesi sakinlerine müjde

Her mahalleye bir sosyal tesisi yapan Şahinbey Belediyesi, Geylani mahallesi sakinlerine çok amaçlı tesis yapacağı müjdesini verdi.

Şehitkamil’den iş yeri sahiplerine pandemi desteği

Şehitkamil Belediyesi, adres değişikliğine bağlı iş yeri sahiplerinin vermek zorunda oldukları ruhsat yenileme ücretini tahsil etmeden işyeri ruhsatlarını yeniledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni iş yeri ruhsatlarını iş yeri sahiplerine elden teslim etti.

Araban’da bozuk yollarda asfalt çalışmaları sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Araban ilçesine bağlı kırsal mahallelerin bozuk yollarında asfalt ve yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Toplam 177 haber.