İlçe Haberleri

İlçe Haberleri Haberleri

Şahinbey’de her gün 8 bin 500 kişiye çorba ikram ediliyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sabahın erken saatlerinde işlerine ve okullarına giden vatandaşlara ve öğrencilerle çorba dağıtım noktasında bir araya gelerek sohbet etti.

Selahaddin-i Eyyubi sosyal tesisi törenle açıldı

Gaziantep'in Beydilli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve GASMEK, gündüz bakımevi, anaokulu ile taziye evini barındıran yeni Selahaddin-i Eyyubi Sosyal Tesisi törenle hizmete açıldı.

Dar gelirli ailelere kışlık yakacak yardımı

Şehitkamil Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budamalarından elde edilen odunları dar gelirli ailelere yakacak olarak dağıtıyor. Şehitkamil Belediyesi, bu yılda toplamda bin aileye 500'er kilo odun yardımı yapacak.

Başkan Doğru kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, ilçe kırsalındaki 4 mahallede süren kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilek sosyal tesis için gün sayıyor

Şehitkamil Belediyesi, Bilek Mahallesi'nde yapımını başlattığı sosyal tesisi tamamlama aşamasına getirdi. Sosyal tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı çözülmüş olacak.

Araban’da biber hasadına başlandı

Gaziantep'in Araban ilçesinde 2021 yılı biber hasadına başlandı. Biberde rekolte yüksekliği üreticilerin yüzünü güldürüyor.

İslahiye’nin yeni kaymakamı görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Gaziantep'in İslahiye ilçesi atanan Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu görevine başladı.

Araban Kaymakamı Ömer Sevgili görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Gaziantep'in Araban ilçesi atanan Kaymakamı Ömer Sevgili görevine başladı.

Şehitkâmil'de üç mahalle birleştiriliyor

Şehitkâmil Belediyesi, önceki yıllarda mahallelerin daha iyi hizmet verebilmesi için komşu mahalleleri birleştirme kararı almıştı. Alınan bu kararın ardından, daha önceki yerel seçimlerde iki mahalleyi birleştiren Şehitkâmil Belediyesi, şimdi de üç mahalleyi birleştirme kararı aldı.

Araban’da yağmur serinletti

Gaziantep'in Araban ilçesinde aşırı sıcaklardan bunalanlar yaz yağmurları ile serinledi.

Kaymakam Uçar, patlıcan hasadı yaptı

Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, yılın ilk mahsul patlıcan hasadına katıldı. Oğuzeli'nin doğal kurutmalık merkezi haline geldiğinin altını çizen Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, 'Oğuzeli'nde yetişen ürünler tarladan tezgaha ilçe ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlıyor' dedi.

Araban Belediyesi’nin araç filosu genişliyor

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediyesi, daha hızlı ve etkili hizmet için araç filosunu güçlendiriyor.

Aşırı sıcaklarda sokak hayvanları için seferber oldular

Gaziantep'te süren aşırı sıcaklardan etkilenen sokak hayvanları için seferberlik başladı. Nizip ilçesinde kaymakam, jandarma, polis ve vatandaşlar, sokak hayvanları için park ve bahçelere su ve mama bıraktı.

Milletvekili Erdoğan’dan Araban’a ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesi gezisi sırasında Araban Belediyesini ziyaret etti.

Şahinbey’den çiftçilere 242 adet süt sağım makinesi

Çiftçi ve besicilere destek vermeye devam eden Şahinbey Belediyesi, GAP idaresi ile ortak yürütülen proje ile 242 adet süt sağım makinesi dağıtımını gerçekleştirdi.

Oğuzeli semt pazarının temeli törenle atıldı

Şahinbey Belediyesinin destekleriyle Oğuzeli ilçesine yapılacak olan Semt pazarının temel atma töreni gerçekleşti.

Şehitkamil’de arazi yolu mıcırlama çalışması sürüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çiftçinin üretimine büyük katkı sağlayacak arazi yollarındaki mıcırlama çalışmalarını inceledi. Başkan Fadıloğlu, 'Bizim bir tek derdimiz var, milletimizin hayat standardını yukarıya çıkarabilmek. Bizim bu noktada asıl amacımız, çiftçi kardeşlerimizin arazilerine çok daha rahat şekilde ulaşıp, buralardan gelir elde etmesi' dedi.

Gaziler Pazar Yeri Eylül ayında hizmete açılacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziler Mahallesi'nde mahalle sakinlerinin çeşitli ihtiyaçlarını karşılaması için yapımı süren Gaziler Pazar Yeri'nde yaptığı incelemede, pazar yerinin Eylül ayında hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi

Başkan Fadıloğlu, Kemal Bağcı parkında yapılan çalışmaları inceledi

Kemal Bağcı Parkı'nda başlatılan revize çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'İnşallah parkta yapılan yeni düzenlemeyle birlikte çok nitelikli bir park burada hemşerilerimizin hizmetine yeniden sunulmuş olacak' dedi.

Toplam 177 haber.