HATAY

Güncel Hatay Haberleri Hatay Son Dakika

HATAY Haberleri

Kazara ateş alan tüfek 17 yaşındaki gencin ölümüne neden oldu

Hatay'ın Erzin ilçesine 17 yaşındaki genç, elindeki tüfeğin kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Otomobilin motor bölümünden esrar çıktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde durdurulan otomobilin motor bölümünden 600 gram esrar çıktı. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Boşandığı eşini dönmeye ikna edemeyince öldürdü

Hatay'ın Erzin ilçesinde bir kişi, boşandıktan sonra geri dönmeye ikna edemediği karısını pompalı tüfekle öldürdü, eski kayınbabasını da yaraladı.

Amanos Dağlarında PKK’nın yer altı deposu bulundu

Hatay'ın Payas ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen Eren-8 Amanoslar Operasyonunda tespit edilen 2 ayrı yer altı deposunda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Haber alınamayan şahıs ormanlık alanda ölü bulundu

Hatay'ın Hassa ilçesinde kendisinden bir süre haber alınamayın bir kişi ormanlık alanda ölü bulundu. Şahsın zehirlenerek öldüğü tahmin ediliyor.

Hatay’da çatışma: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde çıkan çatışmada 4 terörist ölü ele geçirildi.

Genç kız evinde ölü bulundu

18 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu.

İkinci teröristin vurulma anı ortaya çıktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sıkıştırılan teröristlerden biri kendini patlatarak imha ederken kaçan ikinci teröristte emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirildi. Teröristin etkisiz hale getirilme anı amatör kameralara yansırken, patlama noktasındaki tahrip olan araçlarda kaldırılmaya başlandı.

Hatay’da yangının yaraları sarılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz, Belen ve İskenderun ilçelerinde yaşanan yangın felaketinin yaralarını sarmaya başladı.

Gelinin soygun planı cezaevinde noktalandı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir gelin, komşusu ile plan yaparak kayınbabasının evinde bulunan parayı çalmak istedi. Eterli pamuk ile bayıltılmak istenen kayınbabanın uyanmasıyla kaçan 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

Hatay’da orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale sürüyor

Hatay'da dün çıkan ve halen devam eden iki orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Belen ve Arsuz ilçelerindeki yangınlar kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Hatay’da orman yangını nedeniyle insanlar evlerini terk ediyor

Hatay'da çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle insanlar evlerini terk ediyor. Yangın nedeniyle birçok mahalle boşaltılırken geniş güvenlik önlemi alınıyor.

Hatay’da otomobil ile triportör çarpıştı: 1 yaralı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde otomobil İle triportör çarpıştı.

Trafikte asker eğlencesi yapan gruba ceza

Hatay'da, trafikte asker eğlencesi yapan gruba ceza yağdı. 5 araç sürücüsünün trafik cezası yediği olayda şahıslar hakkında da Hatay İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uyulmadığı gerekçesiyle adli tahkikat başlatıldı.

Hataylı kadın yorgancı mesleğini atölyesinde yaşatıyor

Hatay'da unutulmaya yüz tutmuş mesleklerden olan yorgancılığı yaşatmaya çalışan Nahya Güzelyurt, evine kurduğu atölyede yorganları doğal ürünlerle hazırlıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın el işi sanatçısı ve aynı zamanda tek kadın yorgancısı olan Güzelyurt, mesleğini endüstriyel sektöre karşı ayakta tutmaya çalışıyor.

Otomobil ile motosikletin kazasında yaralanan kadın hayatını kaybetti

Hatay'ın Samandağ ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu yaralanan Bahar Çiftçi adlı kadın hayatını kaybetti.

Çarşı tuvaletinin kapılarını çaldılar

Hatay'ın Samandağ ilçesinde iki kişi gecenin karanlığından istifade ederek tuvalet kapılarını çaldı. İlginç hırsızlık, güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Trafikte asker eğlencesi yaptılar

Hatay'da, asker uğurlama konvoyu düzenleyen bir grup, trafik ışıklarını fırsat bilerek trafikte eğlendi. Dakikalarca süren eğlence sürücüler tarafından tepki topladı.

Altınözü’nde üretilen halılar dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyor

Hatay'ın Suriye sınırında bulunan Altınözü ilçesinde kadınlar ürettikleri halıları dünyanın dört bir yanına ihraç ediyor.

Toplam 39 haber.