DİYARBAKIR

Güncel Diyarbakır Haberleri Diyarbakır son dakika gelişmeleri

DİYARBAKIR Haberleri

Çekici üzerinde bulunan kepçenin pistonlarından 159 kilo esrar çıktı

Diyarbakır'da çekici üzerinde bulunan kepçenin pistonlarına gizlenmiş vaziyette 159 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Eylem hazırlığındaki 4 terörist yakalandı

Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda, 2013'te terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna katılıp kod isim alan ve metropollerde eylem yapmak üzere olan 4 terörist yakalandı. Teröristlerden birinin Diyarbakır Devlet Hastanesinde anestezi teknikeri olarak görev yaptığı belirlendi.

Evlat nöbetindeki ailelerden Hatay’da orman yakan PKK’ya sert tepki

Diyarbakır'da HDP il binası önünde 404 gündür evlat nöbetinde olan aileler, Hatay'da ormanları yakan terör örgütü PKK'ya ateş püskürdü. Evlat nöbetindeki baba Süleyman Aydın, İstanbul Gezi Parkı'nda 4 ağacın yeri değişti diye dünyayı koparıyorlar. Ama PKK ve yandaşları koca ormanları yakıyor herkes sessiz kalıyor dedi.

Otobüste yolculuk yaptı, maskeyle ağzı ve burnu yerine gözlerini kapattı

Diyarbakır'da bir vatandaş, halk otobüsünde korona virüs salgınından korunmak için ağzını ve burnunu kapatması gereken maskeyle gözlerini kapattı.

Makas atmaya çalıştı, kamyonetin altına girdi: 2’i ağır, 3 yaralı

Diyarbakır-Ergani karayolu üzerinde makas atmaya çalışan otomobil, kamyonetin altına girdi. Kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Diyarbekirspor’da farklı galibiyet sevinci

Misli.com 3. Lig 1. Grup ekibi Diyarbekirspor, 3. hafta maçında deplasmanda 1877 Alemdağspor'u 3-0 yenmenin sevincini yaşıyor.

Kaymakam Türkmen engelli vatandaşı yalnız bırakmadı

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, engelli vatandaşı evinde ziyaret ederek çocuklara hediye dağıttı.

Meslek liseleri açıldı, öğrenciler okulun yolunu tutu

Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu kararla Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri uzun bir aradan sonra bugün itibariyle yüz yüze eğitime başladı. Okulun açıldığı ilk gün meslek lisesi öğrencileri, sınıflarının yolunu tuttu.

Bismil’de internet sorunu için kanaat önderleri öncü oldu

Diyarbakır'ın Bismil ilçe merkezinde geçmiş yıllarda yaşanan kablo hırsızlığı nedeniyle onarılmayan alt yapı birçok mahallenin internetten faydalanmamasına sebep oldu. Yüzlerce şikayetin oluştuğu bu sorun kanaat önderlerinin araya girmesiyle alt yapı çalışması sözüyle ortadan kalkıyor.

Diyarbakır’ı yine duman sardı

Diyarbakır'da şehir merkezi başta olmak üzere birçok farklı bölgede anız yangınları yasak olmasına rağmen duyarsız çiftçiler tarafından yakılmaya devam ediliyor. Yanan anızlar tehlike oluştururken oluşan duman şehrin birçok noktasından görüldü.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Covid-19 temizliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Bağlar ilçesinde bulunan cadde, kaldırım ve bulvarlarda temizlik çalışması yaptı.

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 395’inci gününde

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti eylemi başlatan ailelerin oturma eylemi 395'inci gününe girdi.

Toplam 50 haber.