Asayiş

Asayiş Haberleri

Bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgada 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te bir şahsın ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavganın araç park etme tartışması nedeniyle yaşandığı ortaya çıkarken, olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli, tamamlanan yasal işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Hayatını kaybeden şahsın cenazesi ise tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Gaziantep'te bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te çocuklar arasında başlayan tartışmaya ailelerin dahil olması sonucu çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Su basan garajı temizlerken akıma kapılan görevli hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir site görevlisi, aşırı yağış su basan garajı temizlerken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Çaldıkları araçla hırsızlık yapan şüpheliler suçüstü yakalandı

Gaziantep'te çaldıkları araç ile bir inşattan hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Şüpheli şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Gaziantep'te sağanak ve dolu yağışı etkili oluyor

Gaziantep'in belirli bölgelerinde etkili olan sağanak ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Doluya yakalanan sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

Gaziantep'te 1 milyon TL değerinde sahte şampuan ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, piyasaya sürülmeye hazır yaklaşık 1 milyon TL değerinde sahte şampuan ele geçirildi.

Gaziantep'te 21 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından 21 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.

Babasının kullandığı traktörün altında kalan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te babasının kullandığı traktörün altında kalan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Devrilen tanker yolu trafiğe kapattı

Gaziantep-Nizip E-90 Karayolu'nda, bu sabah saat 08.00 sıralarında etkili olan yağışlı hava nedeniyle 27 AOJ 205 plakalı tankerin devrilmesi sonucu yol trafiğe kapatıldı. Sekilli Kavşağı'nda meydana gelen kazada, tanker sürücüsünün hafif yaralandığı öğrenildi.

Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinde 2 ayrı iş yerine yapılan operasyonda piyasa değeri 2 milyon 34 bin TL değerinde olan gümrük kaçağı akıllı telefon ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te 18 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Gaziantep'te silah kaçakçılığına yönelik mercek operasyonu kapsamında 3 adresteki aramalarda 18 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te hırsızlık şüphelisi 96 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin operasyonları sonucu çeşitli hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan 122 şüpheli şahıstan 96'sı tutuklandı.

Hatalı sollama kaza getirdi: 6 yaralı

Gaziantep'te önündeki aracı solamaya çalışan bir otomobil, başka bir araca çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Alacak verecek kavgasında silahla vurulan genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te husumetli olduğu şahıs yada şahıslarla yaşanan kavga sırasında silahla vurulan 23 yaşındaki Akın Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan katil zanlısı yada zanlılarını yakalamak için çalışma başlatıldı.

Gaziantep'te 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te hakkında 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.K. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gaziantep'te zincirleme trafik kazası: 3'ü polis 4 yaralı

Gaziantep'te 3 tır ile 1 polis aracının karıştığı zincirleme trafik kazasında 3'ü polis 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te 5 kişiyi dolandıran 6 şüpheli tutuklandı

Gaziantep çeşitli siber dolandırıcılık yöntemleriyle 5 vatandaşı dolandıran ve dolandırıcılık suretiyle haksız kazanç elde eden 6 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'te jandarma ekipleri yasak ırk 3 köpeğe el koydu

Gaziantep'te şüphe üzerine durdurulan bir araçta tespit edilen 3 adet yasak ırk pitbull cinsi köpeklere jandarma ekipleri el koyarak Gaziantep Milli Parklar İl Müdürlüğü'ne teslim etti.

Öğretmenin Heimlich manevrası öğrencinin hayatını kurtardı

Gaziantep'te soluk borusuna yemek kaçan öğrenci, bir öğretmenin yaptığı Heimlich manevrasıyla hayata tutundu. O anlar ise okulun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Toplam 4307 haber.