Asayiş

Asayiş Haberleri

Atlı polisler Gaziantep'te göreve başladı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alacak olan Atlı Polisler Şehitkamil Vadipark ve Şahinbey Kavaklık Parkı'nda göreve başladı.

Jandarma kaçakçılara göz açtırmıyor

Gaziantep'te piyasa değeri 4 milyon 850 bin lira olan gümrük kaçağı telefon, tablet, kol saati, kulaklık ve tüfek ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te kasapların silahlı müşteri kavgası: 2 yaralı

Gaziantep'te adaklık satışı yapan kasaplar arasında müşteri ve yer kapma nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Jandarma'dan öğrencilere temel trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından 50 ilkokul öğrencisine yönelik temel trafik eğitimi verildi.

Emniyet amirinin usta manevrası sokak ortasındaki intiharı önledi

Gaziantep'te, psikolojik sorunları bulunan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, sokak ortasında pompalı tüfekle intihar etmeye çalıştı. Boğazına dayadığı tüfekle intihar etmek isteyen şahsa, ani bir manevra ile elindeki tüfeği alan emniyet amiri engel oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken mahalle halkı ise şahsın intiharına engel olan amire alkışlarla teşekkür etti.

Beton demirinin üzerine düşen besici hayatını kaybetti

Gaziantep'te hayvancılık yapan 46 yaşındaki Mehmet Koçyiğit, çiftliğinde birinci kattan beton demirinin üzerine düşerek ağır yaralandı. Olaydan dakikalar sonra fark edilerek hastaneye kaldırılan Koçyiğit, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gaziantep'te motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Gaziantep'te çakar lamba kullanan araçlara denetim

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından çakar lamba takan araçlara yönelik denetim yapıldı.

Jandarmanın çember operasyonunda 206 aranan şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin 'çember' operasyonları sonucunda çeşitli suçlardan aranan 206 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların tamamı tutuklandı.

Sokak ortasındaki kanlı cinayetle ilgili 4 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te Hüseyin Yılmaz'ın sokak ortasında silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 8 şüpheli şahıstan 4'ü tutuklandı. Cinayetin kan davası nedeniyle işlendiği iddia edildi.

Gaziantep'te inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te bir inşaatta ahşap iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybederken 2 işçi yaralandı.

MİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Renas Amed kod adlı Murat Ateş'i Suriye/Kamışlı'da düzenlediği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

Jandarmadan emniyet kemeri denetimi ve eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekipleri, emniyet kemeri kullanımı, güvenli bir trafik ortamının oluşturulması ve trafik kazalarının azaltılmasına yönelik emniyet kemeri denetimi ve bilgilendirme faaliyeti yaptı.

Gaziantep'te Motosiklet Kazası: Genç Kız Hayatını Kaybetti

Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesine bağlı Beykent Çamlıtepe mahallesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Gaziantep'te tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda tarihi eser niteliği taşıyan çok sayıda sikke, yüzük, kitap, metal obje ve tabak ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Polisin ele geçirdiği çalıntı bisikletler sahiplerine teslim edildi

Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde ele geçirilen çalıntı 11 bisiklet sahiplerine teslim edildi.

Gaziantep'te silah kaçakçılığı operasyonu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, yurt genelindeki kaçakçılıkla mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde bir iş yerine baskın düzenledi. Operasyonda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. İş yeri sahibi ve 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te 4 göçmen kaçakçısı organizatörü yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde operasyon düzenledi. Operasyonda, 4 göçmen kaçakçısı organizatör gözaltına alındı.

Jandarma KADES uygulamasını tanıttı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım attı. Son bir ayda kent genelinde yürüttüğü çalışmalarla, kadınların acil durumlarda yardım çağırabilecekleri KADES uygulamasını tanıttı.

Toplam 4309 haber.