ADANA

Adana Haber, Adana Güncel Gelişmeler, Adana Son Dakika

ADANA Haberleri

Polis müşteri gibi davranıp korsan taksiciyi yakaladı

Adana'da trafik polisleri müşteri gibi davranıp korsan taksiciyi yakaladı. O anlar ise saniye saniye görüntülendi.

GESAM Başkanı Doğan:“Sanat, bir güne sığdırılamayacak kadar büyüktür’

Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gülşen Doğan, 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nü kutladı. GESAM Adana Şube Başkanı Gülşen Doğan, Değerli sanatçılarımız, sanatseverler ve sanat bir güne sığdırılamayacak kadar büyüktür dedi.

Adana’da PKK/KCK operasyonu: 15 gözaltı kararı

Adana'da terör örgütü PKK/KCK adına korsan gösteriye katılan ve sosyal medyada terör propagandası yapan 15 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şafak vakti gerçekleştiren operasyonla şüpheliler yakalandı.

3 yaşındaki Remzi, şehit babasının ‘Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’nı aldı

Adana'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ncı yılı dolayısıyla tören düzenlendi. 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni'nde ise 3 yaşındaki Yiğit Remzi, babasının 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nı aldı.

Ekmek kuyruğunda arkadaşının telefonunu çaldı

Adana'da ekmek kuyruğunda beklerken arkadaşının cep telefonunu çalan zanlı tutuklandı. Arkadaş kurbanı genç önce şaka sandığını, telefonu getirmeyince polise şikayet ettiğini söyledi

Bin 350 lira maaşla hesaplarında milyonları taşıdılar

Adana merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda yasa dışı bahis oynattığı iddiasıyla gözaltına alınan 7'si kadın 59 şüphelinin, 6 ayda, bin 350 lira maaş verdikleri ev hanımı, oto galerici ve işsiz kişilerin hesaplarından 87 milyon 300 bin lira para aktardıkları ortaya çıktı.

Uyurken ağabeyinin altında kalan bebeğin feci ölümü

3 aylık bebek uyurken aynı yatağı paylaştığı 2 yaşındaki kardeşinin altında kalıp boğularak hayatını kaybetti.

Görevden alınan CHP'li belediye başkanına "suç örgütü lideri" iddiası

Adana'da Ceyhan Belediyesine yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 23 zanlı sağlık kontrolünden geçirilirken, görevden alınan eski belediye başkanı Kadir Aydar'ın, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurduğu ve örgütün lideri' olduğu, çok sayıda vatandaştan milyonlarca lira rüşvet aldığı öne sürüldü.

Ölen kadın teröristin cebinden kentlerdeki terörist listesi çıktı

Ekim ayında Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında SİHA ile etkisiz hale getirilen 'Dr. Amara' kod adlı terörist Müzeyyen Aydınlı'nın (42) üzerinden kentlerdeki terörist listesi çıkınca Adana Emniyet Müdürlüğü, Adana merkezli 3 ilde yaptığı operasyonda 5 zanlıyı gözaltına aldı.

Sokak ortasında arkadaşını boğazından bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı

Sokak ortasından bir kişiyi boğazından bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı. Öldürdüğü şahsın, arkadaşı olduğu ve kendisine 10 bin liraya telefon aldırıp borucunu ödemediği için öldürdüğü öne sürüldü.

"gulu gulu" diyerek gasp ettiler

Adana'da kocasının harcadıkları parasını yerine koymak için kadın kılığına giren sevgilisiyle akrabalarını gasp eden kadının oyunu cezaevinde bitti. Çarşaf giyip, zorla eve girmek istedikleri kadının yardım çığlıklarını bastırmak için 'gulu gulu' diyerek ses çıkartıp elini, ağzını, bağlayarak 28 bin liralık altınını gasp edip kaçan zanlılar suçlarını itiraf etti.

Türkiye’de 25 bin hasta organ nakli bekliyor

Acıbadem Adana Hastanesi Yoğun Bakım Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Taylan Özgür Çetin, binlerce hastanın bazen yıllarca sağlıklı bir organ veya doku bulabilmek umuduyla beklediğini belirterek, organ bağışı konusunda toplum farkındalığını artırmanın ve teşvik etmenin önemine dikkat çekti.

Adana’da 23 uyuşturucu zanlısı tutuklandı

Adana polisinin yaptığı operasyonda yakalanan 23 uyuşturucu zanlısı tutuklandı.

Adana’da kaçakçılık operasyonu

Adana'da 4 ayrı adrese yapılan operasyonda çok sayıda kaçak cinsel uyarıcı ürün, sigara, tütün ve makaron ele geçirildi.

Adana’da 57 silah ele geçirildi

Adana'da polisin bir hafta boyunca yaptığı uygulamada 57 silah ele geçirildi

Kendi engelini unuttu, engellilerin umudu oldu

Kozan'da kendini engelli vatandaşlara adayan Beyaz Ay Derneği Başkanı görme engelli Ahmet Ünsal, 11 yaşındaki ortaokul öğrencisi Halit İşler'e, hayalini kurduğu sandalyeye kavuşturdu. Tekerlekli sandalyesine kavuşan İşler'in mutluluğu duygu dolu anlar yaşattı.

Rengi ve görüntüsüyle cezbeden bu bitkiler zehirliyor

Çukurova Üniversitesi'nde bulunan Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi'nde sergilenen Hintyağı, gelinfeneri, abuzambak, eşek hıyarı gibi oldukça zehirli bitkiler, renk ve görüntüleriyle ilgi çekiyor. Siyanürden 6 bin kat daha zehirli olduğu iddia edilen ve geçen ay Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'a da gönderilen pakette çıkan 'Risin' zehrinin bitkisi olan Hintyağı bitkisi de bu bahçede sergileniyor. Botanik Bahçesi Müdürü Prof. Dr. Halil Çakan, 'Bilinçsiz bitki kullanımı ölüme neden olabilir. O nedenle her bulduğumuz şeyi yemeyip, koklamıyoruz' dedi.

Balık pulu hastası kardeşler yardım bekliyor

Balık pulu hastası 2 çocuğuyla derme çatma gecekonduda yaşam mücadelesi veren Suriyeli aile uzanacak yardım elini bekliyor.

Genç kızı takip edip taciz etti

Bir genç kızı takip edip tacizde bulunduğu ileri sürülen zanlı yakalandı.

Toplam 118 haber.