ADANA

Adana Haber, Adana Güncel Gelişmeler, Adana Son Dakika

ADANA Haberleri

“Lan” cinayeti zanlıları tutuklandı

Adana'da kendisine 'lan' dediği için tartıştığı kişiyi çıkan kavgada öldürdüğü ileri sürülen şüpheli ile arkadaşı tutuklandı.

Kadın kılığına girip kızının sevgilisine randevu veren baba öldürüldü

Adana'da 17 yaşındaki kızının sevgilisi olduğunu öğrenen baba, sosyal medyadan kadın kılığına girip genç ile randevulaşarak, buluşma yerinde çıkan çatışmada öldürüldü.

Sopayı almak isterken kanala düşen 7 yaşındaki çocuk öldü

Adana'da sopayı almak isterken sulama kanalına düşen 7 yaşındaki çocuk, kaldırdığı hastanede dün gece hayatını kaybetti.

Bara giremedi, öldürüldü

Arkadaşlarıyla birlikte Osmaniye'den Adana'ya bara eğlenmeye gelen bir kişi, kız arkadaşı olmadığı için bara alınmayınca, içeri girmek için para verdi ancak yine giremeyince çıkan tartışmada öldürüldü. Genci öldürdükleri ileri sürülen iki kardeş tutuklandı.

Yasak aşk yaşayan sevgililer köprüden suya atladı: Kadın öldü, erkek kurtuldu

Adana’da iki sevgili Çatalan Köprüsünden Seyhan Baraj Gölü’ne atlayarak intihar etti. Olayda kadın ölürken erkek şahıs kurtarıldı. Kurtarılan kişi yasak aşk yaşadıkları için intihar ettiklerini ifade etti.

Adana’da 3.9 büyüklüğünde deprem

Adana'nın Karaisalı ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İçtiği protein tozundan felç kalan Hüseyin, hayatını kaybetti

Adana'da gittiği spor salonunda içtiği protein tozu nedeniyle felç kaldığı öne sürülen 20 yaşındaki Hüseyin Ömer Uğurludoğan hayatını kaybetti.

Sahte senetle 2 milyon 350 bin liralık vurgun

Adana'da sahte senet düzenleyerek 8 kişiden 2 milyon 350 bin lira aldıkları öne sürülen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Genç kızın sütyeninden çıktı! Polis şüphelenip durdurunca ifşa oldu

Adana'da şüphe üzerine durdurulan kadın ve erkeğin üzerlerinde yapılan aramada kadının sütyeninde hassas terazi, erkeğin cebinden ise uyuşturucu madde çıktı. Şüpheliler gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Yiyen dua ediyor! Tek kuruş para almıyor

Adana'nın Kozan ilçesinde 8 yıldır kebapçılık yapan Kemal Erdem askıda kebap uygulaması başlattı. Askıda kebabı ücretsiz yeme imkanı bulan vatandaşlar dua ediyor.

Saplantılı aşık dehşeti

Adana'da bir kadın, kıskandığı ve sürekli darp ettiği için ayrıldığı sevgilisi tarafından önce tabancayla vuruldu, ardından restoranda darp edilip, yüzü ustura ile kesildi.

Bodrumda öldürülen kadının katil zanlısı tutuklandı

Adana'da bodrum katta vurulduktan sonra hayatını kaybede kadını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Tolga A. tutuklandı.

Torbacı kadın “beni güzel çekin” diyerek poz verdi

Adana polisinin yaptığı operasyonda uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 14 zanlıdan biri olan kadın, basın mensuplarına 'beni güzel çekin' diyerek poz verdi.

Adana’da orman yangını

Adana'nın Feke ilçesine bağlı Konakkuran Mahallesi'nde ormanlık alanda gece çıkan yangın devam ediyor.

Sevgilisi hakkında konuşan arkadaşını ağır yaraladı

Adana'da sevgilisi hakkında konuşan arkadaşını bıçakla ağır yaralayan şahıs, arkadaşını hastane önüne bırakıp kaçarken, köpeklerden korkunca polise yakalandı.

’Beyaz altın’ı kuraklık vurdu

Bu yıl alım fiyatı ile Çukurovalı çiftçilerin yüzünü güldüren pamukta hasat mesaisi başladı. Kuraklıktan verimin düştüğünü belirten üreticiler, açıklanan fiyattan ise memnun.

72 yıl hapis cezasıyla aranırken ablasını ve yeğenlerini rehin alan hükümlü ikinci kez yakalandı

Adana'da 2017 yılında 72 yıl hapis cezası alan hükümlü, polislere teslim olmamak için ablası ve iki yeğenini rehin almış ve Özel Harekat baskınıyla etkisiz hale getirilmişti. Cezası Yargıtay'dan onana kadar serbest bırakılan hükümlü ikinci kez yakalandı.

Kocasını kurtarmak için uyuşturucuyu iç çamaşırına sakladı

Adana'da polis bir eve yaptığı baskında 3 kişiyi gözaltına alındı. Ele geçen uyuşturucunun bir miktarını kadının kocasını kurtarmak için iç çamaşırına sakladığı öğrenildi.

Öldürdü, yardım çağırdı, taziyesine gitti vicdan yapıp itiraf etti

Adana'da 21 Haziran günü sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden 9 yaşındaki çocuğun katili yanındaki 19 yaşındaki genç çıktı

Toplam 118 haber.