Hırsızlık Haberleri

Hırsızlık Haberleri

Çaldıkları araçla hırsızlık yapan şüpheliler suçüstü yakalandı

Gaziantep'te çaldıkları araç ile bir inşattan hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Şüpheli şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Gaziantep'te hırsızlık şüphelisi 96 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin operasyonları sonucu çeşitli hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan 122 şüpheli şahıstan 96'sı tutuklandı.

Gaziantep'te hırsızların rahatlığı pes dedirtti

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir inşaat alanında 5 şahsın hırsızlık yapma görüntüleri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Şehitkamil bağımsız belediye başkan adayına hırsız şoku

Gaziantep'te Şehitkamil bağımsız belediye başkan adayı Mehmet Yılmaz'ın konteyner bağ evine hırsızlık amacıyla giren şüpheli şahıs yada şahıslar, her tarafı talan etti.

Hırsızlık suçundan aranan şahsın kimliğiyle oto hırsızlığı yapan 2 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te 18 ayrı hırsızlık suçundan aranan şahsın kimlik bilgilerini kullanarak oto hırsızlığı yapan 2 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından hırsızlık suçundan 7 yıl 1 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te hırsızlık operasyonu: 29 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla yapılan operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te iş yerlerinden binlerce liralık hırsızlık anları kamerada

Gaziantep'te 3 şahıs, gece geç saatlerde araçla yanaştıkları iş yerlerinden binlerce liralık metal çaldı. İş yerlerinden binlerce liralık hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Gaziantep'te hırsızlık operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

Gaziantep'te polis ekipleri, bir oto hırsızlığı ve bir inşaat alanından hırsızlık olaylarının faili olduğu belirlenen bir şüpheliyi yakaladı.

29 ayrı otodan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından 29 ayrı otodan hırsızlık yaptığı tespit edilen 1 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmanın yakaladığı hırsızlık şüphelisi 14 şahıstan 9'u tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelisi 14 şahıs yakalandı. Adli mercilere sevk edilen 14 şüpheliden 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan 30 şüpheli yakalandı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hırsızlık suçundan aranan 30 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te, 5 farklı motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli yakalandı. Şüphelinin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Jandarma'dan hırsızlık operasyonu: 143 şüpheli yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Ocak ayında meydana gelen 89 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlatarak, olaylara karıştığı belirlenen 143 şüpheliyi gözaltına aldı.

İnşaat alanından 850 bin liralık kablo çaldılar

Gaziantep'te 3 farklı inşaat şantiyesine gelen hırsızlar, yaklaşık 850 bin lira değerindeki kabloları çalarak kaçtı. Hırsızlık anları kameralara yansırken, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarla olaya karışan hırsızları kıskıvrak yakaladı.

Gaziantep'te 70 ayrı kablo hırsızlığı şüphelisi 2 kişi yakalandı

Gaziantep'te 70 ayrı adreste kablo hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

Hırsızlara engel olmak isteyen inşaat bekçisi darp edilerek öldürüldü

Gaziantep'te bir bekçi, çalıştığı inşaat alanına hırsızlık için gelen 4-5 kişilik gruba engel olmak isterken sopalarla feci şekilde darp edildi. Olay sonrası ağır yaralanan bekçi, 8 günlük yaşam savaşını kaybetti.

24 ayrı hırsızlık şüphelisi 190 saatlik kamera incelemesiyle yakalandı

Gaziantep'te 24 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs, 190 saat süren güvenlik kamera incelemesi ve teknik takip sonucu bir araçtan hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te nitelikli hırsızlık şüphelilerine kafes operasyonu: 9 gözaltı

Gaziantep'te, nitelikli hırsızlık suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik şafak vakti düzenlenen kafes operasyonunda 9 şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslardan 8'i sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Gaziantep'te 12 hırsızlık olayının faili 2 kişi yakalandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 11 oto hırsızlığı ve 1 inşaattan hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 2 şüpheli, polis ekiplerinin 120 saat süren kamera incelemesi sonucunda yakalandı.

4 ayrı evde hırsızlık yapan 2 şüpheli jandarmadan kaçamadı

Gaziantep'te Jandarma ekipleri tarafından 4 ayrı evden nakit para çalarak hırsızlık suçunu işlediği tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Görevli gibi yelek giyerek trafo hırsızlığı yapan şahıs suçüstü yakalandı

Gaziantep'te dağıtıcı elektrik firması yeleği giyerek görevli gibi davranan ve elektrik trafosundan hırsızlık yapan şahıs, jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalandı

Gaziantep'te bir şüpheli, hırsızlık için girdiği apartmanda suçüstü yakalandı.

Kamu kurumundan hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te bir kamu kurumuna ait kullanım dışı metal malzemeleri çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 22 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Araban'da evden hırsızlık şüphelisi yakalandı

Gaziantep'in Araban ilçesinde polis ekipleri tarafından, hırsızlık yaptığı tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalandı.

Gaziantep'te 8 iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te 8 farklı iş yerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli yakalandı. Sevk edildiği adli mercilerce tutuklanan şahsın hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Bağ evinden hırsızlık yapan 3 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bağ evinden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Bağ evinden hırsızlık yapan 4 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bağ evinden hırsızlık yaptığı belirlenen 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklanırken, çalınan malzemeler ise sahibine teslim edildi.

Gaziantep'te Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği soyuldu

Gaziantep'te kapı ve camları kırarak Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ne giren şahıslar, televizyon, çay ve şeker ile bazı evrakları çaldı. Olaya tepki gösteren dernek başkanı, yaşanan hırsızlık olayının vicdanları yaraladığını söyledi.